Ahmet Selçuk İlkan İçin Onur Gecesi Düzenlenecek

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Belediyesinin, şair Ahmet Selçuk İlkan için onur gecesi düzenleyeceği bildirildi.

AKÜ Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Yıldırım Aktaş, yaptığı açıklamada, sanat hayatında 40. yılını kutlayan İlkan'ın özel bir program ile onure edileceğini söyledi.

Belediye işbirliğiyle hazırlanan Ahmet Selçuk İlkan Onur Gecesi'nin 1 Kasım Çarşamba günü Atatürk Kongre Merkezinde yapılacağını kaydeden Aktaş, şunları söyledi:

"Üniversitemiz ve konservatuarımız, sanatında kendini ispatlamış, bu memleketin kültürü için çalışmış insanlara her zaman değer veriyor ve önemsiyor. Sanat hayatında belli bir yol almış kişilere sanat gecesi, onur gecesi gibi etkinliklerle onurlandırıyor. Bu anlamda bu yıl Rektörümüzün de çok benimsediği ve sevdiği Ahmet Selçuk İlkan için bir gece yapmak istedik. Bu yıl 40. yılını kutlayan İlkan adına düzenlenen gecede önce konservatuar koormuz sahne alacak ve sanatçının sevilen parçalarından bir konser verecek, daha sonra ise sanatçımız İlkan sahne alacak. Gecenin sonunda da Ahmet Selçuk İlkan'a onur ödülü vereceğiz. Tüm Afyonkarahisarlıları etkinliğe bekliyoruz."

Kaynak: AA