Manisa'dan Kısa Kısa

Demirci Belediyesi, 4 ayrı mahallede çok amaçlı salon yapımı için çalışmalara başladı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Demirci'nin her noktasında hizmetleri götürmeye çalıştıklarını söyledi.

4 mahallede çok amaçlı salon çalışmaları sürdüğünü belirten Selçuk, şöyle konuştu:

"Bardakçı Mahallesine 300 metrekare genişliğinde 2 katlı, Çanakçı Mahallesine 200 metrekare genişliğinde tek katlı, Güveli Mahallesi'nde de 135 metrekare 2 katlı, üst katı mahalle konağı olacak şekilde çok amaçlı salon inşaatları yapıyoruz. Fen İşleri ekiplerimizce inşaat çalışmaları yürütülürken, en kısa zaman da Ahmetler Mahallesi'nde de çok amaçlı salon inşaatılarına başlayacağız. Yaptığımız bu çok amaçlı salonlarda düğün, sünnet, hayır daveti ve çeşitli organizasyonlar yapılabilecek. Belediyemiz olarak her mahallemizin ihtiyaçlarına göre çalışmalar yapıyor, vatandaşlarımıza sorunlarına anında çözüm buluyoruz."

- AK Parti’den zihinsel engelli öğrencilere aşure etkinliği

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nda öğrenim gören zihinsel engelli öğrencilere yönelik aşure etkinliği düzenledi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli ve yönetimi, Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Murat Ceylan tarafından karşılanan İçelli ve yönetimi, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Daha sonra Muharrem ayı dolayısıyla parti tarafından zihinsel engelli öğrenciler için hazırlanan aşurelerin dağıtımı yapıldı.

- MAGİAD'dan 2 bin kişilik aşure hayrı

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD), muharrem ayı dolayısıyla 2 bin kişilik aşure hayrı yaptı.

MAGİAD'ın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği aşure hayrına, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, gazetecilere yaptığı açıklamada, muharrem ayı sebebiyle aşure hayrı yaptıklarını belirterek "MAGİAD olarak bu yıl ilkini gerçekleştiriyoruz. Ancak önümüzdeki yıllarda bunu geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Sağlık, huzur ve birlik beraberlik içinde daha nice daha nice hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden temenni ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA