Kırşehir'de 'Geleceğin Gençliği Asımın Nesli Modeli' Projesi

Kırşehir Asımın Nesli Hareketi Derneği, "Geleceğin Gençliği Asımın Nesli Modeli" projesini başlattı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Kırşehir’de gençlere dönük olarak bir çok konferans, gezi, yarışma ve ödül töreni etkinlikleri için hazırlanan projenin Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladığı ifade edildi.

Projenin Gençlik ve Spor Bakanlığınca da desteklendiği vurgulanan açıklamada, etkinliğin dernek binasında devam ettiği, Ahi Evran Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Uğur Başarmak'ın "Özsaygı ve kontrol odaklılığının kişisel itibar üzerindeki etkisi" adlı konferansla gençlere hitap ettiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Asımın Nesli Hareketi Derneği Başkanı Mahmut Sami Doğancı, şunları kaydetti:

"Projeye desteklerinden dolayı Kırşehir Gençliği adına Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ediyoruz. Kırşehir'de gençlik adına faaliyet gösteren Asımın Nesli Hareketi olarak bakanlığımıza sunduğumuz 'Geleceğin Gençliği Asımın Nesli Modeli' projemiz kabul edildi. Bu anlamda yerel ve ulusal boyutta bazı çalışmalara inşaallah imza atacağız. Gençlere dönük konferanslardan gezilere, pikniklerden ödül törenine kadar bazı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ağaç meyvesi için vardır, toplumun milletlerin meyvesi de gençliktir, nesildir. Biz asımın neslinin hayata ve harekete geçmesi için Kırşehir'de bir model ortaya koymak istiyoruz. Allah'ın yardımıyla da inşaallah bunu hayalden hakikate geçireceğiz."

Kaynak: AA