Milli Eğitim Müdürü Kırekin, Gürpınar Kaymakamını Ziyaret Etti

Van Milli Eğitim İl Müdürü Kıyasettin Kırekin, Gürpınar Kaymakamı Osman Doğramacı'yı ziyaret etti.

Kırekin, ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla düzenlenen Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na ev sahipliği yapan Gürpınar'da, Kaymakam Doğramacı'ya ziyarette bulunarak, eğitim alanında yürütülen çalışamalarla ilgili bilgi verdi.

Kaymakam Doğramacı, görüşmede yaptığı konuşmada, son yıllarda eğitim alanında güzel çalışmaların yapıldığını ifade ederek, kentte eğitim konusunda iyi bir ivme yakaladıklarını söyledi.

Eğitimde başarıyı arttırmak için çaba sarf edeceklerini dile getiren Doğramacı, 'En büyük ideal insanlığa faydalı olacak nesiller yetiştirmektir. Öncelikle sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmeliyiz. Ahlak üzerine kurulmuş bir bilgi vermeliyiz. Bundan eksik olan nesil bomba olarak, silah olarak geri dönüyor. Farklı bir bakış açısıyla farklı nesiller yetiştirebiliriz. Hayat boşluk kabul etmez. İnsanların ellerinden tutmak lazım.' dedi.

Kırekin de Kaymakam Doğramacı'ya yürütülen Gönül Köprüsü Projesi hakkında bilgi vererek, projeyle ülkenin doğusu ile batısında yaşayan çocuklar arasında kaynaşma sağlandığını anlattı.

Kaynak: AA