Emekliler Ankara'dan Mutlu Döndü

Emeklilere konut projesinde start verildi. Dernek Başkanı Ahmet Degen, özellikle emeklilerin sorunlarına el atan Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı’ya teşekkür etti.

Emekliler Ankara'dan Mutlu Döndü
Hafta içinde Ak Parti Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı ile görüşen Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, beraberinde Başkan yardımcısı Lütfü Yıldız ile birlikte soluğu Başkent Ankara’da aldı. Şube başkanları toplantısının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisine geçen Degen ve Yıldız burada Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı ile bir araya geldi ve konut projesinde son gelişmeler ele alındı.

Milletvekili Ilıcalı’nın Toki yetkilileri ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından Toplu Konut idaresine geçen Ahmet Degen ve Lütfü Yıldız, Toki finansman daire Başkanı ile yaptıkları görüşmede müjdeli haberi aldılar. Dernek Başkanı Ahmet Degen, “Ankara’da sayın vekilimiz Mustafa Ilıcalı’nın yoğun gayret ve destekleri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde emeklilere konuk projesinde önemli mesafeler kat ettik. Toki Yetkilileri Erzurum’da çalışmaların başladığını ve her konuk projesinin yüzde 25 lik kısmının emeklilere verileceğini belirttiler. Buda bizleri son derece sevindirdi. Tespit edilen noktalarda yapılacak inşaatların bitirilmesi ile emeklilerimize kura çekimi sonrasında evleri verilecek. İlk etapta Hasani Basri mahallesinde inşaat çalışmaları başladı ve ilk kat atıldı. Artık emeklilerimiz rahat olsunlar. Hükümetimiz verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube Başkanlığı olarak Sayın eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, şimdiki Başbakanımız Binali Yıldırım ve özellikle Milletvekilimiz Sayın Mustafa Ilıcalı’ya çok teşekkür ediyoruz. Sayın Ilıcalı emeklilerimizin sesi, kulağı ve gözü konumunda. Bizlere o kadar fazla ilgi ve destekte bulunuyor ki ilk defa bir siyasetçi sorunlarımıza el attı. Sayın Ilıcalı’ya ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Kaynak: İHA