Çorlu Belediyesinden Araç Parkı Uyarısı

Çorlu Belediyesi, altyapı çalışması yürütülen ve üzeri geçici olarak kapatılan sahalara araç parkı yapılmaması uyarısında bulundu.

Çorlu Belediyesi, ilçede altyapı çalışmaları yapılan ve üzeri geçici olarak kapatılan alanlara araç parkı yapılmamasını istedi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, yaptığı yazılı açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince ilçe genelinde yürütülen altyapı çalışmalarında, kazı alanlarının rahatsızlığı en aza indirmek amacıyla kum ve kısmi asfaltla geçici olarak kapatıldığı belirtildi.

Üzeri geçici olarak kapatılan alanlarda, zemin sıkıştırılmış olmadığından yağışlarla çökme olabileceği uyarısında bulunularak, şunları kaydetti:

'Bu kapsamda üzeri kum ve kısmi asfalt ile geçici olarak kapatılan altyapı çalışmalarının bulunduğu alanlara araç parkı yapılmasını doğru bulmuyoruz çünkü bu alanda zemin sıkıştırılmış değil ve özellikle yağışla birlikte çökme yaşanabilir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için uyarılarımızı göz önüne almalarını rica ediyor, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü tekrar özür diliyoruz.''
Kaynak: AA