Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı'ya ayar üstüne ayar verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'nın FETÖ operasyonlarında görevden alınan asker ve memurlar için endişelerimiz var çıkışına çok sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı'ya ayar üstüne ayar verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı'ya ayar üstüne ayar verdi
İslam Dünyası STK Birliği Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'de gerçekleşen darbe girişimine tepkisiz kalan Batı'yı çok sert sözlerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

HALA BİZE AKIL VERİYORLAR


Batılı ülkelerin bu konudaki ikircikli tutumunu tasvip etmesek de anlayabiliyoruz. Paris'te teröristler 5-10 kişiyi öldürüyor dünya liderleri Paris'te. Belçika'da olduğunda Brüksel'de. Yahu burada bir darbe yapılıyor bu darbe nerde yapılıyor? Milletinin oylarıyla işbaşına gelmiş bir siyasi iktidara yapılıyor ve bu dekomrasiye karşı yapılan bir darbe. Bunlar bize hala akıl veriyorlar.

SİZ İŞİNİZE BAKIN

Dedikleri ney; 'geçmiş olsun, üzgünüz felan.. ama işte bir çok asker görevinden alınıyor, memurlar görevinden alınıyor... bunu anlamakta biraz zorlanıyoruz, endişelerimiz var' şimdi bunlara ne diyeceksin? Biz de onlara ancak şunu söylüyoruz: 'Siz işinize bakın, biz işimizi biliyoruz...'