Kütahya'da Şehit Ailesine Şehadet Belgesi Verildi

Nusaybin'de teröristlerce şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Kahraman'ın ailesine 'şehadet belgesi' takdim edildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın Kütahya'da yaşayan ailesine 'şehadet belgesi' verildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Kahraman'ın ailesinin yaşadığı Bahçelievler Mahallesi'ndeki evi ziyaret eden Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, aile bireyleriyle bir süre sohbet etti.

Başoğlu burada yaptığı konuşmada, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını vurguladı. Başoğlu, 'Vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını esirgemeyen evladımız, devletimiz ve milletimizin övünç kaynağı olmuştur. Sizlerin her türlü ihtiyacınızda başta biz olmak üzere devletin tüm kurum ve kuruluşların yanınızda olduğunu bilmenizi istiyoruz.' dedi.

Daha sonra Başoğlu, Şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın şehadet belgesini babası Beytullah Kahraman'a takdim etti.

Kahraman, 19 Mayıs'da Mardin'in Nusaybin ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Kaynak: AA