Belediye Personeli Yangın Tatbikatına Katıldı

Talas Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi işbirliğiyle belediye personeline yönelik yapılan yangın tatbikatıyla hayat kurtarıcı bilgiler verildi.

Belediye Personeli Yangın Tatbikatına Katıldı
Personele yangında ilk adımda yapılacaklar ve alınması gereken tedbirlerin anlatıldığı eğitimde, teorik olarak verilen bilgilerin ardından yangın söndürme tatbikatıyla pratiğe taşındı.

Gerçekleştirilen tatbikatla bilgilendiklerini söyleyen Başkan Yardımcısı İlker Sülev, “Belediyedeki arkadaşlarımız öncelikle çalınan siren ile birlikte acil durum toplanma merkezine yani belediye meydanına toplandılar. Güzel bir tatbikat oldu. Eğitimden sonra bilinçlenmiş olduk. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de bu konuda oldukça tecrübeli. Tecrübelerini bizimle paylaşarak yangında neler yapmamız gerektiği bilgisini verdiler. Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Belediye önünde toplanan personele yangınlara karşı yangın söndürme cihazları tanıtılarak, kullanımı hakkında bilgiler verildi ve uygulamalı yangın tatbikatı yaptırıldı. Verilen eğitimlerle tatbikat başarılı bir şekilde tamamlandı.
Kaynak: İHA