Develi'de Protokol Üyeleri Vatandaşla Bayramlaştı

Kayseri’nin Develi ilçesine bayramlaşma töreni düzenlendi.

Develi'de Protokol Üyeleri Vatandaşla Bayramlaştı
Develi Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazanın bayramına kavuştuğumuz ve bayramın sükunet ve huzurlu bir ortamda geçmesinden dolayı Allah’a hamt ediyorum. Yerli ve yabancı düşmanlarımızın görmek istemediği bu tablonun, bu kardeşliğimizin yurdumuzun diğer yerlerinde de tesis edilmesi niyazında bulunuyor, bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Develi Kaymakamı Murat Duru ise, “Huzur kenti olan Develi’de siz kardeşlerimle ilk bayramımı yaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu gösterdiğimiz kardeşlik yurdumuzun diğer yerlerine de örnek olur da huzur ve refah içerisinde yaşayabiliriz” diye konuştu.

Protokol üyeleri daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, Develi Devlet Hastanesini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Kaynak: İHA