Nikahları 'Demokrasi Nöbeti'nde Kıyıldı

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde 7 Ağustos'ta düğün yapacak Raziye KaracaErdi Kayahan çiftinin nikahı, FETÖ'nün darbe girişiminin protesto edildiği alanda demokrasi nöbeti sırasında kıyıldı Damat Erdi Kayahan: 'Bir haftadır müstakbel eşimle birlikte her gün sabaha kadar zaten nöbet tutuyorduk. Hayatımızın en anlamlı imzalarını, yine hayatımızın en önemli günlerinden biri olan bugünde atmak istedik. Allah nasip ederse, 7 Ağustos'ta da 'demokrasi düğünü' yapacağız'

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşların demokrasi nöbeti sırasında bir çiftin nikahı kıyıldı.

Demokrasi nöbetinin tutulduğu alanda, Raziye Karaca-Erdi Kayahan çiftinin nikahını Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen kıydı.

Mergen, burada yaptığı açıklamada, demokrasi nöbetinde böyle anlamlı bir ana şahit olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mergen 'Raziye Karaca - Erdi Kayahan çiftçi, bir haftadır bizlerle birlikte burada sabaha kadar demokrasi tutuyordu. Gençlerimiz, Köprübaşı halkı huzurunda inşallah ömür boyu devam edecek olan bir birlikteliğe imza atmak istediler. Allah ömür boyu mutluluklarını daim etsin' dedi.

Köprübaşı Belediyesi'nde çalışan ziraat mühendisi damat Erdi Kayahan ise bir haftadır nöbet tuttuklarını belirterek, 'Darbe girişimine karşı bir haftadır müstakbel eşimle birlikte her gün sabaha kadar zaten nöbet tutuyorduk. Hayatımızın en anlamlı imzalarını, yine hayatımızın en önemli günlerinden biri olan bugünde atmak istedik. Allah nasip ederse, 7 Ağustos'ta da 'demokrasi düğünü' yapacağız.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA