Lapseki Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor

Lapseki Belediyesi filosuna 4 yeni araç daha ekledi.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, çarşı meydanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, amaçlarının Lapseki'ye ve Lapseki halkına en üst seviyede hizmet vermek olduğunu söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın da Çanakkale'ye çok büyük katkıları olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları aktardı:

'İstanbul olsun, Ankara olsun, her tarafta bizlere kapıları arkasına kadar açtıran sayın Turan'dır. Burada gördüğünüz belden kırma yükleme aracı, silindir ve forklifti İstanbul Büyükşehir Belediyesinden aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim araç eksiklerimizi İstanbul belediyelerinden giderdik. Çok şükür bizim greydere çok ihtiyacımız vardı. Bildiğiniz gibi geçmiş yıllarda koruma da kapandığından kır yollarına üreticilerimizin ürettiği şeftali, kiraz ve tüm meyvelerini rahatlıkla getirebilmeleri için kır yollarının da biz bakımını yapmaya çalışıyoruz. Bunun için greyder ilçemiz için çok ihtiyaçtı. Bunu da aldık çok şükür vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemiz için hayırlı olsun.'

Törene Kaymakam Tahir Şahin de katıldı.

Kaynak: AA