Başkan Üzülmez Şehit Ve Gazi Aileleriyle İftar Yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede bulunan şehit ve gazi aileleriyle birlikte Kadir Gecesi’nde aynı sofrada buluştu.

Başkan Üzülmez Şehit Ve Gazi Aileleriyle İftar Yaptı
Şehit ve gazilerin aileleriyle birlikte Suadiye’de düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Üzülmez, şehitleri minnetle yad ederek gazilere de bu millet için yaptıkları fedakârlıklarından ötürü minnetlerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iftar yemeği sonunda yaptığı konuşmasında, “Bu gün burada çok kıymetli insanların yakınları ile bir aradayız. Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olmamız çok önemli. Biz biliyoruz ki şehitlerimiz ölü değillerdir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinde şehitlerimizi ve şu an ebediyete uğurladığımız gazilerimizi bir kez daha yâd ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde dünyanın göz bebeği kentimiz İstanbul’da yaşanan haince saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da bir kez daha Allah’tan Rahmet diliyor, milletimizin başı sağ olsun diyorum. Çok değil iki hafta önce Güneydoğuda saldırıya uğrayan bir karakolumuzu ziyaret ettik, onlara moraller verdik. Bu mübarek Kadir Gecesini bizimle paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Milletimize birlik, beraberlik, huzur içinde bir Kadir Gecesi ve bayram diliyorum” dedi.

İftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yemek duasının ardından sona erdi.
Kaynak: İHA