Kayıcı Açıklaması 'Adana Bizim İçin Çok Önemli'

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Adana’ya geldi.

Kayıcı Açıklaması 'Adana Bizim İçin Çok Önemli'
İlk ziyareti Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Uyanık’ı ziyaret etti.

Adanalı kick bokscuların son yıllarda başarıları ile göz kamaştırdığını adeta başarıdan başarıya koştuğunu ifade eden Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, “Spora yapılan destekleri çok önemsiyoruz. Maddi sorunu olmayan Kick Boks Federasyonu okullara da girerek sporcu sayısını ve başarısını arttıracaktır. Adana’da il temsilciliğine gazeteci ve Amatör spor programcısı Şehmus Baysal’ı getirdikten sonra başarı çıtasını her geçen gün yükseliyor. Adana’yı önemsiyoruz. Çünkü Adana’da birbirinden yetenekli sporcular bulunuyor. Adana ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Kick Boks Branşına destek veren Adana Valimiz Mahmut Demirtaş’a Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü‘ye Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Uyanık’a teşekkür ediyor desteklerinin devamını diliyorum” dedi.

Sporcuları her zaman önemsediklerini ifade eden Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Milli manevi değerleri önemseyen sporcularımızı kutluyorum. Adanalı sporcuların daha başarılı olabilmeli için ne gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz“diye konuştu.

Adana’da ilk kez kick boks branşını açan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Sporcu sayımızı her geçen gün arttıracağız ve en önemlisi de madalya ve kupalara ambargo koyacağız” şeklinde konuştu.

Seçilmiş ve atanmışların destekleri ile kick boks branşının altın yılını yaşadıklarını söyleyen Kick Boks Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal “Federasyon Başkanımız Sayın Salim Kayıcı, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Az uyuyup çok çalışarak başarıdan başarıya ulaştık. Adeta altın yılımızı yaşıyoruz fakat, ’Dünü ile bu günü aynı olan zarardadır’ düsturu ile ayaklarımız yere basarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA