Toroslar Belediyesi'nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Toroslar Belediye Meclisi, temmuz ayı olağan meclis toplantısını, Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında yaptı.

Toroslar Belediyesi'nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısı
Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, yoklamanın ardından bir önceki birleşime ait karar özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesiyle başladı.

Daha sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Toroslar Belediyesi görev, yetki ve sorumluluğunda bulunan Toroslar Belediyesi Alevi Kültür Merkezi yapımı işi yüklenmesinin, 2016 ve 2017 mali yılları kapsayacak şekilde yıllara yaygın olarak yaptırılabilmesine ilişkin teklif görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda ayrıca Toroslar Belediyesi Emekli Sohbet Evleri ve Gençlik Merkezi yapımı işi yüklenmesinin, 2016 ve 2017 mali yılları kapsayacak şekilde yıllara yaygın olarak yaptırılabilmesine ilişkin teklif görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Yalınayak 10172 ada, 5 nolu parselde bulunan 118 bin17 metrekarelik hissenin, okul alanı olarak kullanılmak üzere Maliye Hazinesi adına tahsis edilmesine ilişkin teklif görüşülerek kabul edilirken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen konularda, İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık, Eğitim Kültür Sanat ve Sosyal İşler, Gençlik ve Spor, Kadın Erkek Eşitliği, Tarım Orman ve Hayvancılık İşler Komisyonlarına sevki oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların da görüşülerek karara bağlanmasıyla devam eden meclis toplantısı, ağustos ayının tatil olması nedeniyle eylül ayında yapılacak meclis toplantı gününün 5 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 14.00 olarak belirlenmesinin ardından temenni ve öneriler bölümü ile son buldu.

Temenni ve öneriler bölümünde söz alan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm meclis üyelerinin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutladı.
Kaynak: İHA