GTO Başkanı Bartık Ve Uluslararası Nakliyecilerinden Gümrük Müdürü'ne Ziyaret

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep Gümrük Müdürlüğü görevine atanan Zekai Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GTO Başkanı Bartık Ve Uluslararası Nakliyecilerinden Gümrük Müdürü'ne Ziyaret
Ziyarette uluslararası nakliye sektörünün gümrükte yaşadığı sıkıntılarla ilgili olarak Sezer’e bilgi veren Bartık, Gaziantep’in marka değerinin her geçen gün yükselmeye devam ettiğini, sorunların çözümü için gümrük müdürlüğü ile istişare ortamında çalıştıklarını söyledi.

Bartık, yurt içi-yurt dışı lojistik ve hizmet sağlayıcıları meslek komitesi üyeleri ile uluslararası nakliye sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri, Gaziantep Gümrük Müdürü Zekai Sezer’i ziyaret ederek, uluslararası nakliye sektöründeki firmaların gümrüklerde karşılaştığı sorunlar konusunda bilgi verdi. Gaziantep’in marka değerinin her geçen yükselmeye devam ettiğini ve önemli bir ulaşım ağına sahip olduğunu belirten Bartık, Gaziantep Gümrük Müdürlüğü görevine atanan Zekai’e Sezer’e görevinde başarılar diledi. Gaziantep’in ihracatının artmasında uluslararası nakliye sektörünün önemli rol oynadığını, sorunların çözümünün Gaziantep ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirten Bartık, “Gümrük Müdürümüze kolaylıklar diliyorum. Tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Gümrük Müdürlüğümüz ile de istişare ortamında çalışıyoruz. İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur. Hizmetlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Gaziantep Gümrük Müdürü Zekai Sezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gaziantep’in bir çok kentimize her yönüyle örnek olduğunu biliyoruz. Gümrük Müdürlüğü olarak kamu, kurum ve kuruluşlar ile istişare ortamında çalışmaya hazırız. Gaziantep’te hizmet yapacak olmaktan son derece mutluyum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, hizmetlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık’ın başkanlığında yapılan ziyarette, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu üyesi ve GTO Meclis üyesi Memik Hilmi Taner ve Vakkas Doğan’ın yanı sıra yurt içi-yurt dışı lojistik ve hizmet sağlayıcıları Meslek Komitesi üyeleri ile uluslararası nakliye sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri yer aldı.
Kaynak: İHA