Salihli'de Fırın Ve Pastanelere Sıkı Denetim

Manisa’nın Salihli ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla iş yoğunluğu artan fırın ve pastaneler ile E-96 karayolu üzerinde hizmet veren lokantaları denetledi.

Salihli'de Fırın Ve Pastanelere Sıkı Denetim
Salihli Zabıtası Ramazan dolayısıyla iş yoğunluğu artan fırın ve pastanelerde denetimlerde bulundu. Ekipler denetimler de iş yerlerinin genel temizliği, çalışanların hijyeni, ürünlerin üretim yerleri ve kullanılan ekipmanların uygunluğu, üretimde kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri, ekmek ve pidelerin gramajlarını kontrol etti. Halkın güvenli ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sıkı denetimlerde, eksikliği görülen iş yerlerine tutanak tutularak gerekli uyarı ve cezai müeyyideler uygulandı.

“DENETİMLER DEVAM EDECEK”

Ramazan ayı nedeniyle denetimlerin arttığını belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Ramazan ayında vatandaşlarımızın daha iyi ve kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek yiyebilmeleri için gıda üretimi yapan işletmelerde rutin olarak ekiplerimiz denetimler gerçekleştiriyor. Ramazan ayına girilmesi nedeniyle denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediye olarak bu tür denetimlere aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: İHA