Kartepe Belediyesi Haziran Meclisini Topladı

Kartepe Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında gerçekleştirdi.

Kartepe Belediyesi Haziran Meclisini Topladı
Kartepe Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında meclis üyeleri Mine Koç ve Nezih Yılmaz dışında eksiksiz katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapıldı. Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "İlçe genelinde belediyecilik hizmetleri noktasında, gerçekleştirilen asfalt, parke ve bordür ihaleleri ardından mahallelerde planlamalarımız devam ediyor’’dedi.

Güçlü ekonomi için sanayinin gerekliliğini savunduğunu hatırlatan Başkan Üzülmez, “Sanayi sitesi esnafının da kazanacağı bir çalışma düşünüyorum. Sanayi sitesini çok güzel bir alana taşıyarak endüstriyel dönüşüm yaşayarak siteyi hep birlikte kaldıralım. Birlikte yönetim modeli çerçevesinde muhalefet grubumuzla ortak bir karar almak istiyoruz ve ortak fayda için desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, nalbur, tesisat malzemeleri ile makine teçhizat mal alım işi ile ilgili ihale açtı. 6 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 10.00’da düzenlenecek ihalenin, açık ihale usulü ile yapılacağı duyuruldu.
Kaynak: İHA