Şehitkamil'de Açılan Yollar Asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde yapmış olduğu yol açma çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarını aralıksız yapıyor.

Şehitkamil'de Açılan Yollar Asfaltlanıyor
Hızla büyüyen ve gelişen mahallelerde yol açma çalışmalarını kış ayları boyunca sürdüren Şehitkamil Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yerleşim alanı olan ve hızla gelişen Karacaahmet Mahallesi’nde yol açma ile alt yapı çalışmalarını tamamlamasının ardından, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Yapılan asfaltlama çalışmalarıyla birlikte mahalle sakinleri, modern ve kaliteli hizmete kavuştu.

Karacaahmet Mahallesi’nin yeni yerleşim alanı olduğunu ve giderek büyüyen bir mahalle olduğunu dile getiren Karacaahmet Mahalle Muhtarı Mehmet Yalçın, “Hızla büyüyen bir mahalle olduğumuzdan dolayı mahallemiz de aralıksız bir şekilde konut yapımı devam ediyor. Tabi yapılan konutların yol ve alt yapı sorununun giderilmesi adına da Şehitkamil Belediyemiz aralıksız bir şekilde çalışmalarımı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemizin imara açılan bir çok bölgesinde yol açma, altyapı ve asfaltlama çalışmaları yapmıştı. Şehitkamil Belediyesi bu yıl da yaz aylarının gelmesiyle birlikte, daha önce açmış olduğu yolların asfaltlama çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Yapılan asfaltlama çalışmalarıyla birlikte vatandaşlarımız artık yol sorunu yaşamayacak. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, mahallemize gerçekten büyük bir özen gösteriyor ve yolların yanı sıra her türlü hizmeti de sunmaya devam ediyor. Yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Fadıloğlu’na ve ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyor, bu tür hizmetlerin devamını diliyorum” dedi.

Mahallelerine yapılan asfaltlama çalışmalarıyla birlikte yol sorununun ortadan kalktığını dile getiren mahalle sakinleri, “Mahallemiz gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. Yeni konutların yapılmasıyla birlikte hizmet ihtiyacı daha da çoğalıyor. Bu konuda Şehitkamil Belediyemizin, mahallemize yapmış olduğu alt yapı çalışması, yol açma çalışması, asfaltlama çalışması olsun gerçekten önemli hizmetler olarak görüyoruz. Belediyemiz mahallemize gerçekten büyük bir özen gösteriyor ve her türlü hizmeti sunmaya gayret gösteriyor. Şuan mahallemizde yeni açılan yolların asfaltlama çalışması yapılıyor. Yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Mahallemizde asfaltlama çalışmalarının sona ermesiyle birlikte hem mahallemiz güzel bir görünüme kavuşacak hem de yol sorunumuz ortadan kalkmış olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA