Burhaniyeli Doktora Çalışma Arkadaşlarından Vefa

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 29 yıldan bu yana Devlet Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan Dr. İbrahim Baylav, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin (Zeyfod) karma sergisine katılırken, birlikte çalıştığı ebelerde onu yalnız bırakmadı. Bu yıl emekli olmaya hazırlanan Dr.İbrahim Baylav, kendisine yalnız bırakmayan ebe Selma Tufan, Nesrin Başkurt ve Nadire Onur’a teşekkür etti.

Burhaniyeli Doktora Çalışma Arkadaşlarından Vefa
Burhaniye’de ay sonuna kadar devam edecek olan Karma Fotoğraf Sergisi devam ederken, ilçenin sevilen doktorlarından İbrahim Baylav’da, bir fotoğraf ile sergiye katıldı.

Sergide çalışma arkadaşlarını gören Dr.İbrahim Baylav mutlu oldu. Ebe hanımlarla uzun yıllardan bu yana birlikte çalıştıklarını anlatan Baylav, “ Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmadılar. Bu güne kadar ekip olarak başarılı çalışmalar yaptık. Allah kısmet ederse bu yıl emekli olacağım” dedi.

Burhaniye Devlet Hastanesinde görevli ebelerde, Dr.İbrahim Baylav’ın başarılı bir doktor olmanın yanı sıra çok iyi bir insan olduğunu söylediler.
Kaynak: İHA