CHP'li belediyeden ağaç katliamı

Adana’nın CHP’li Çukurova Belediyesi, Gezi Parkı yapacağız diyerek yüzlerce ağacı kesti. 2012’de farklı bir adla başlayan katliam 4 yıl sonra uydu fotoğraflarıyla ortaya çıktı.

CHP'li belediyeden ağaç katliamı
CHP'li belediyeden ağaç katliamı
Yüzlerce ağacı 'Gezi Parkı' yapmak için kesmişler

Sabah gazetesinden Halil Bilek'in haberine göre; Adana'nın Çukurova ilçesinde CHP'li belediyenin yaptığı ağaç katliamının boyutu uydu görüntüleriyle ortaya çıktı. Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent adına Güzelyalı Mahallesi'nde yapılan koruluktaki çok sayıda ağacın kesildiği, bölgenin toprakla doldurulduğu belirlendi.

KATLİAMI HALEFİ TAMAMLADI
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ağaç kesiminin kendisinden önce koltukta oturan CHP'li Yıldıray Arıkan'ın döneminde başladığını, kendileri göreve geldikten sonra da vatandaşlardan korulukta fuhuş yapıldığı yönünde şikayet aldıklarını belirterek, 'Temalı park yapmak için işe koyulduk. Gezi ve Sanat Parkı yapacağız' dedi.

CHP'li belediyeden ağaç katliamı

ORMAN YERİNE KEL TEPE

Aynı bölgenin 2012'de ve 2016'da çekilmiş uydu görüntüleri arasında dağlar kadar fark var. Daha önce yemyeşil olan bölgede şu an tek bir ağaç bile yok. Bölgedeki palmiye ve okaliptüs ağaçlarının kesildiği, çukur kalan yerlerin yüzlerce kamyon toprakla doldurulduğu belirlendi.

CHP YAPARSA KAMU MENFAATİ!
AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Taksim'de Gezi Parkı sürecinde yaşananları anımsatarak, '2 ağaç yüzünden Türkiye'nin altını üstüne getirdiler. Buraya gelince 'kamu menfaati var' diyorlar' şeklinde konuştu.

Yüzlerce ağacı katleden CHP'li belediye, yaptığı ağaç katliamını 'Kamu menfaati' sözleriyle savunuyor.