Matso'dan 'Kariyer Uçuşu' Konferansı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Manavgat üyeleri tarafından “kariyer Uçuşu” konferansı verildi.

Matso'dan 'Kariyer Uçuşu' Konferansı
MATSO binasında gerçekleşen ‘Kariyer Uçuşu’ konferansına Türk Hava Yolları (THY) Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna konuşmacı olarak katıldı.

Ömer Durna, uçuş tutkusunun nasıl başladığını, hedefine nasıl ulaştığını anlattı. Havacılık ve kariyer planlamasının birbirine çok benzediğini kaydeden Durna, “İkisinde de hataya yer yoktur. Hayatımızda amaç ve hedeflerimizi birbirinden ayırarak kariyer planı yapmalıyız ve unutmamalıyız ki hedefe ulaşmada en önemli unsur motivasyondur. İş hayatımızda bakmak ile görmenin ayrımını yapabildiğimiz takdirde başarıya ulaşırız. Yaptığınız işi önemsiyorsanız hem başarılı hem de mutlu olursunuz” dedi.

Türk Hava Yolları’nda çalışma hayalinin nasıl başladığını ve hangi aşamalardan geçtiğine değinen Durna, yurt dışında eğitimini tamamladıktan sonra başladığı çalışma hayatından kesitler anlattı. Sunumunu çeşitli görsel ve videolarla destekleyen Durna, iletişimin de hayatın her safhasında önemine vurgu yaparak kaliteli bir iletişimin önemine değindi.

Sunumun ardından MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve THY Bölge Müdürü Ömer Durna tarafından yapılan çekilişle konferansa katılan 4 kişiye maket uçak 2 kişiye de yurt içi ve dışı gidiş dönüş bileti hediye edildi.

Başkan Boztaş ve TOBB Antalya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Manavgat üyeleri tarafından THY Bölge Müdürü Ömer Durna’ya plaket ve Manavgat’ın yöresel ürünleri hediye edildi.
Kaynak: İHA