Aksaray'da 'Kahramanlarımıza Moral Desteği, Kumanya Kampanyası'

Aksaray Belediyesi öncülüğünde, doğuda terörle mücadele eden asker ve polislere moral vermek amacıyla 'Kahramanlarımıza Moral Desteği, Kumanya Kampanyası' başlatıldı.

Aksaray Belediyesi öncülüğünde, doğuda terörle mücadele eden asker ve polislere moral vermek amacıyla 'Kahramanlarımıza Moral Desteği, Kumanya Kampanyası' başlatıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı yazılı açıklamada, başlatılan kampanyayı, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine psikolojik destek vermek amacıyla başlattıklarını belirtti.

Kampanyaya Kadın Koordinasyon Merkezi ile Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinin de destek verdiğini dile getiren Yazgı, 'Türkiye tarihinde kritik süreçlerden geçtiğimiz bu dönemde biz de Aksaraylı hemşehrilerimizle birlikte güvenlik güçlerimize, en azından elimizden geldiğince destek olmamız gerektiğini düşündük. İnşallah bu düşüncelerle başlattığımız kampanyamız amacına ulaşır. Amacımız; terörle mücadele eden asker ve polisimize, sadece moral desteğinde bulunmak ve Aksaray halkının yanında olduklarını hissettirmek.' ifadelerini kullandı.

Kampanyanın 30-31 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini aktaran Yazgı, şunları kaydetti:

'Kampanyaya destek olmak isteyen herkes evinde hazırladığı yöresel pasta, börek, poğaça, kek, baklava, yaprak sarma, kuru pasta çeşitleri gibi yiyecek, içecek malzemelerini sağlam kaplarda bozulmayacak şekilde paketleyerek kumanya haline getirip, Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'ne teslim edebilir. Yine vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimize, çocuklarımız ve genç kardeşlerimiz, duygu ve düşüncelerini anlatan kompozisyon, şiir gibi notlarını 30 - 31 Mayıs tarihleri arasında saat 14.00 kadar toplama merkezimize ulaştırabilirler.'
Kaynak: AA