BBP Palandöken İlçe Kongresi Yapıldı

Büyük Birlik Partisi Palandöken İlçe Teşkilatı 2.Olağan kongresini yaptı.

BBP Palandöken İlçe Kongresi Yapıldı
Palandöken İlçe parti binasında il 2.başkanı Abamüslüm Kalkan ın yaptığı kongrede, divan heyetine Selim Rıfat Durmuş, Serkan Korukçu, Ahmet Eşref Yılmaz seçildi.

Kongreye MKYK üyesi Cevat Özer, İl Başkanı Yener Gözütok, Palandöken eski ilçe başkanı M.Ali YArdımcı Gençlik Kolları Başkanı Recep Şendur ve İl yönetim kutulu üyeleri katıldı.

Kongre İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı, siyasi konuşmalar bölümünde İl başkanı Yener Gözütok, “Maalesef Türkiye’de terör sorunu hız kesmeden devam etmektedir. Vatan evlatları her gün şehadet şerbetini içmekte, anaların yüreğine ateş düşmeye devam etmektedir. Açılım süreci bahanesi ile dağdan şehre inen ve yuvalanan terör her gün can yakmaya devam etmektedir. Maalesef ülkenin her yerinde bombalar patlamakta, can kayıpları yaşanmaktadır. Buda yetmiyormuş gibi; Kilis ilimize sınır dışından düşen bombalar her gün sivillerimizin ölmesine neden olmaktadır.” dedi.

Gözütok, “MHP de yaşananlar bizim dışımızda gelişen olaylardır. Elbette yakından takip ediyoruz. Mevcut yönetimin de, muhalefetinde Ülkücü ve milliyetçi duruşa ve iradeye uygun hareket edeceklerinden eminiz. Ülkücü camia açısından hayırlı sonuçlanmasını diliyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Seçimlere geçildi. Seçime tek liste halinde giren Lokman Kayaoğlu delegenin tamamının oyunu alarak Palandöken İlçe başkanı seçildi.

Genel kurul sonunda yönetin kurulu şu isimlerden oluştu. Serkan Tatar, Zafer Şimşek, Batuhan Aktaş, Burak İpek, Fatih Olgaç, Fatih Karakaya, Emre Ortaç, Ahmet Kayaoğlu ve İsmail Karadaş.

Seçimlerin ardından İlçe Başkanı seçilen Lokman Kayaoğlu bir teşekkür konuşması yaptı.
Kaynak: İHA