AK Parti Konya İl Teşkilatı'ndan İl Emniyet Müdürü Demir'e Ziyaret

AK Parti Konya il teşkilatı üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Konya İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Konya İl Başkanvekili Mehmet Munlafalıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın güven ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvence olduğunu söyledi.

Ziyaret dolayısıyla tüm Konya emniyet camiasının polis haftasını kutlayan Munlafalıoğlu, 'Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması ve faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarla omuz omuza hizmet veren emniyet güçleri, ülkenin ve milletin güvenliği için kendi canlarını ortaya koyuyor.' ifadesini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini unutmayan AK Parti Konya İl teşkilatı mensuplarına teşekkür etti.

Ziyarete, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sağbili, Mehmet Ali Doğru ile Uğur Erdoğan katıldı.

Kaynak: AA