Akşehir'de 'Huzur Kadının Elinde' Konferansı

AK Parti Akşehir İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen “Huzur Kadının Elinde” konferansı yoğun ilgiyle izlendi.

Akşehir'de 'Huzur Kadının Elinde' Konferansı
Akşehir Kültür Merkezinde yapılan ve AK Parti Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu konferansa Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Bahadır Örs, AK Parti Akşehir Kadın Kolları Başkanı Yüksel Erkan, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kıyıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Mevlüt Yiğit ve Türkan Pınar Çiğdem, STK üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Konferansta Dr. Sevim Güler Oğultan, “Huzur Kadının Elinde” konusuna değindi. Dr. Oğultan sunumunda, “Biz insanız insan olma ortaklığında farklı özelliklerimizi dile getirip ve yanı başımızda eşimiz, babamız ve oğlumuzla birlikte mutlu olalım istedim. Hiç kimsenin hiç kimseye üstünlüğü yoktur. Ancak farklılıklarımız zenginliklerimizdir ve mutluluk kaynağımızdır. Mutluluk izahidir” diye konuştu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yüksel Erkan da, yaptığı konuşmada “Gerçekten çok güzel bir programdı. Her şeyden önce bana destek veren AK gönüllülere, AK Parti ailesine, siz sevgili bayanlarımıza her zaman yanımızda olduğunuz için, bizleri yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Konferans sonunda hediye takdimi yapıldıktan sonra Dr. Sevim Güler Oğultan Kültür Merkezi fuaye salonunda kitaplarını imzaladı.
Kaynak: İHA