Türk Telekom'dan Derbiye Özel Ücretsiz İnternet

Beşiktaş derbi maçında stadyumdaki tüm seyircilere 2 saat boyunca Wi-Fi üzerinden ücretsiz internete girme fırsatı sunacak.

Türk Telekom açıklamasına göre, sadece Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine özel olarak 2 saat, ücretsiz sunulacak Wi-Fi hizmeti operatörlerden bağımsız şekilde stada gelen tüm taraftarlar tarafından kullanılabilecek. Bu hizmet ile taraftarlar istedikleri videoları rahatlıkla izleyebilirken, maç esnasında çektikleri fotoğrafları internete kolaylıkla yükleyebilecek.

Kadıköy'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak derbide Fenerbahçeli taraftarlar aynı zamanda Fenerbahçe SK Resmi Mobil uygulaması üzerinden maç ile ilgili tüm haberlere ulaşabilecek ve 'Tribün' sekmesi ile diğer taraftarlarla maç hakkındaki yorumlarını paylaşabilecek ve mesajlaşabilecek.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi geçen ekim ayında Türk Telekom'un teknolojisiyle donatılarak, Wi-Fi altyapısı ve Türkiye’nin 4,5G’ye hazır ilk stadyum mobil şebekesiyle Türkiye’nin en akıllı stadı oldu. 400’den fazla noktadan sağlanan Wi-Fi kapsamasıyla 50 bin kişi kesintisiz olarak internet deneyimini yaşarken 1 Nisan itibarıyla Türkiye'de kullanımına başlanacak 4,5G teknolojisi de ilk kez Fenerbahçe Stadyumu’nda kullanılabilecek.

Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 'Yeni Nesil Stadyum' Projesi, Türk Telekom’un teknolojik çözümleri sayesinde taraftarlara maç heyecanı ile gol sevincini daha coşkulu yaşamaları ve bu coşkuyu internet üzerinden paylaşmaları için pek çok yeni uygulama sunuyor.

Fenerbahçe taraftarlarının yeni buluşma noktası olan Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması da 'Fenerbahçe SK' adı altında App Store ve Google Play’den akıllı telefonlara indirilebiliyor. Uygulama ile Fenerbahçeli taraftarlar, maçın coşkusuna her an dahil olarak takımlarıyla ilgili tüm haberlere anında ulaşmanın keyfini yaşayabiliyor.

Taraftarlar, bu uygulamayla Fenerbahçe hakkındaki son dakika haberlerine, istatistiklere, puan durumu, canlı anlatım gibi takımlarıyla ilgili tüm bilgilere erişebiliyor. Ayrıca bu uygulama aracılığıyla taraftarlar, kendilerine özel bir iletişim platformu ile profil oluşturma, arkadaş ekleme, popüler Fenerbahçelileri takip etme ve kişisel paylaşımlarda bulunarak takımlarına destek olma imkanı buluyor.

Kaynak: AA