Bisanthe Oda Müziği Festivali Sona Erdi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Bisanthe Oda Müziği Festivali sona erdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir haftadır Yılmaz İçöz Sahnesi'nde düzenlenen festival, Orkestra İstanbul konseri ile sona erdi.

Bisanthe Oda Müziği Festivali Genel Sanat Yönetmeni Kemal Küçük, yaptığı açıklamada, böyle bir festivalin yapılmasında en büyük emek, böyle bir fikri ortaya atıp arkasında durmak olduğunu belirtti.

Festivali düzenleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür ettiğini kaydeden Küçük, 'Başkanımın yanı sıra bu organizasyonda emeği geçen o görmediğiniz çok genç çalışanları olan basın ve kültür müdürlüğü çalışanlarına emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu festival onların emeği ile oldu. Katılımınızdan dolayı siz değerli Süleymanpaşalılara da saygılarımı sunuyorum. Önümüzdeki yıllarda da inşallah böyle sözünün arkasında duran bir belediye başkanımızla yine, bizimde az buçuk katkılarımızla festivalimiz devam edecek' ifadelerini kullandı.

7 gün süren festivali kapsamında İstanbul Camerata Barok, Marsyas Flüt Dörtlüsü, Tangoneva, Gökhan Aybulus – Orhan Ahıskal, Esra Abacı Akcan, Bozok Quartet ve Orkestra İstanbul konserleri gerçekleştirildi.

Kaynak: AA