Sevgililer Günü Hediyelerinde Yeni Trend Açıklaması Botoks Ve Dermal Dolgu

“Seni seviyorum” demenin en pratik yolu olan hediyeler, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken yine en fazla kafa yorulan konular arasında yer alıyor. Yeni trend Sevgililer Günü hediyesi ise botoks ve dermal dolgular.

Sevgililer Günü Hediyelerinde Yeni Trend Açıklaması Botoks Ve Dermal Dolgu
İngiltere’de Sevgililer Günü öncesinde yapılan bir araştırmaya göre, sevgililer birbirlerine en çok çiçek, oyuncak ayı, değerli takı veya çikolata armağan ediyor. Fakat araştırmaya katılan kadınların yüzde 80’i hediye olarak botoks ve dermal dolguların daha etkileyici bir seçenek olduğunu söylüyorlar. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Evet araştırma İngiltere’de yapılmış fakat ülkemizde de geçen sene Sevgililer Günü hediyesi olarak bu tarz girişimde bulunan erkekler oldu. Kız arkadaşlarına veya eşlerine medikal uygulamaları ve hatta estetik cerrahi seçeneklerini hediye alternatifi olarak sunanların sayısı hiç de az değil” dedi.

“Botoks ve dermal dolgular zaten kadınlar tarafından özellikle normal yaşantıları içerisinde de en sık tercih ettikleri uygulamalar arasında yer alıyor. Nedeni ise pratik ve etkili uygulamalar olmasıdır. Kişilerin anında geri dönüş alabileceği, üstelik iyileşme süreci gibi bir zaman istemeyen uygulamalardır. Botoks mimiklere bağlı gelişen kırışıklıklar başta olmak üzere yine pek çok farklı tedavide de kullanılabilir. Dermal dolgular ise özellikle dudak kalınlaştırmada tercih ediliyor. Bu dolgular ayrıca dudaklara nem de kazandırdığı için sağlıklı bir seçim olarak karşımıza çıkıyor” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, dolguların ayrıca kontür düzeltme ve ihtiyacı olan vücut bölgelerine hacim kazandırmak için de kullanıldığını söyledi.



ERKEKLER İÇİN DE BİR HEDİYE ALTERNATİFİ OLABİLİR

“Her ne kadar estetik cerrahi ve medikal uygulamalar kadınların tekelindeymiş gibi gözükse de işin aslı çok daha farklı. Son 5 senedir erkeklerde hızlı bir ivme var ve onlar da artık bizlerden yardım alıyorlar. İş hayatı içerisinde daha dinamik, genç ve estetik bir duruş sergilemek başarıyı da pekiştiriyor. Bu sebeple erkekler için de Sevgililer Günü’nde bir hediye alternatifi olabilir” diyen Cihantimur, erkeklerin en fazla tercih ettiği uygulamalar arasında saç ekimi, karın kası estetiği, lazer epilasyon, Örümcek Ağı estetiği, dermal dolgu ve botoks olduğunun altını çizdi.
Kaynak: İHA