Sandıklı Kaymakamı Arıcan'ın Veda Ziyaretleri

Sandıklı İlçe Kaymakamıyken Gaziantep Vali Yardımcılığına atanan Faik Arıcan ilçede veda ziyaretlerine başladı.

Kaymakamlar kararnamesi ile Sandıklı'dan, Gaziantep Vali Yardımcılığına atanan Arıcan, ilçede bulunan siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek vedalaştı.

İlk olarak AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık'ı parti binasında ziyaret eden Arıcan, daha sonra CHP İlçe Başkanı Fatma Toptaş ve MHP ilçe Mehmet Tuğrul'u ziyaret etti.

Arıcan, ziyarette yaptığı konuşmada, çalıştığı süre içerisinde kendilerine desteklerini esirgemeyen parti ilçe başkanları ve yönetimlerine teşekkür etti.

Yaklaşık 3 yıllık süre içinde Sandıklı'da birlik ve beraberlik içerisinde çok önemli hizmetlerde bulunduklarını belirten Arıcan, şunları kaydetti:

'Sandıklı'ya bir şeyler katabilmek için birlikte gece gündüz demeden çok yoğun bir gayret sarf ettik. Bu başarılı çalışmaların gerçekleştirilmesinde milletvekillerimizin, belediye başkanımızın, siyasi parti teşkilatlarımızın, kamu ve sivil toplum kuruluşları ile Sandıklı halkımızın yakın desteğini her zaman yanımızda gördük. Sandıklı'da bir evimizin olduğunu unutmuyoruz. Tüm kardeşlerime kapımız her zaman açık.'

Kaynak: AA