Milletvekili Kırcı, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kırcı, Balıkesir'in sorunlarının çözümü amacıyla yoğun çaba harcadıklarını, bürokrasideki hantallığın kırılması gerektiğini söyledi.

Balıkesir'de 2019 yılında ikili öğretim gören okul kalmaması için çalışmalar yaptıklarını anlatan Kırcı, eğitim dışında sağlık alanında da çalışma yaptıklarını belirtti. Yetersiz durumda olan Bandırma Devlet Hastanesi'ne ek bina kazandırmak için girişimlerde bulunduklarını bildiren Kırcı, Bandırma'ya 5 bin kişilik yeni bir spor salonu yapılması için otogarın karşısında yer tahsis edildiğini kaydetti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, merkez ve ilçelerin sorunlarının çözümü için yoğun çabalar harcadığını vurgulayan Kırcı, 'Ancak bu sorunlar 2-3 yılı kapsamıyor. Daha önceki belediyelerin çalışmalarının yetersiz kalması nedeniyle biriken sorunların hemen çözülmesi kolay değil.' dedi.

Ülkenin çeşitli yerlerinde çocuklara yönelik taciz ve şiddet olaylarının medyaya yansıdığını anlatan Kırcı, 'Çocuklar bizim her şeyimiz ve geleceğimizdir. Çocuklarımızı mutlaka korumalıyız' diye konuştu.

Kaynak: AA