AK Parti Battalgazi İlçe Danışma Toplanısı

AK Parti Battalgazi İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), darbe girişiminde bulunduğunu belirterek, asker kılığına girmiş hainlerin girişimlerini başarısız kılanın milletin dik duruşu olduğunu kaydetti.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın, emperyalistlerin ve Türkiye üzerinde hain planları olanların, planlarının bertaraf edilmesi için yapıldığına vurgu yapan Şahin, 'O bir takım kantonların oluşmasına meydan vermemek için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahramanları sınır ötesinde. Allah inşallah muzafferiyetler nasip eder, Osmanlı bakiyesi üzerinde kurulan bu topraklarda, emperyalistlerle çalışan yerli işbirlikçiler başarılı olamayacaklar.' ifadelerini kullandı.

Terör örgütü PKK'nın halkı temsil etmediğini aktaran Şahin, terör örgütünün her tarafı kan gölüne çevirmeye çalıştığını anlattı.

Toplantıya, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve partililer katıldı.

Kaynak: AA