GAÜN Öğrencilerinin İzi Her Yerde

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrencileri “Köy Destek Projeleri” Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında Şanlıurfa Birecik’te bulunan Göktepe İlkokulunda kurulmakta olan özel eğitim sınıfına destek oldu.

GAÜN Öğrencilerinin İzi Her Yerde
Toplumsal Duyarlılık Projeleri Dersi Danışmanı Öğr. Gör. Hakan Kaska tarafından Göktepe İlkokulu’nda görev yapmakta olan Öğretmen Kenan Şahin’in Gaziantep Üniversitesine ulaşılarak, özel eğitim sınıfının ihtiyaçlarını giderebilmek için yardım talebinde bulunduğunu belirtti.

“Köy Destek Projesi” için Hukuk Fakültesi Öğr. Gör. Hakan Kaska ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğr. Gör. Murat Kılıç TDP öğrencileri ile birlikte Göktepe İlkokulu öğrencileri için yardım yapmak üzere kolları sıvadıklarını söyledi.



TDP öğrencileri tarafından 36 öğrenci için eğitim – öğretim setleri, kırtasiye malzemeleri, ayakkabılar ve çeşitli sürpriz hediyeler hazırlanıp, paketlenerek Göktepe İlkokulu’na gönderildi. TDP öğrencileri ise hediyelerine kavuşan öğrencilerin gözlerindeki pırıltıyı görmenin tüm emeklerinin karşılığını verdiğini ifade etti.

Kaynak: İHA