Üniversite Öğrencileri İlkokulu Yeniledi

İstanbul Haliç Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Gönüllük Kulübü öğrencileri, Balıkesir'in Bigadiç ilçesindeki Mecidiye Şehitler İlkokulunun toplantı salonu ve kütüphanesini yeniledi.

Kulübün Başkanı Esra Demir, öğrencilere sosyal sorumluluk konularında ve gönüllü çalışmaları hakkında farkındalık oluşturmak için benzer projeler yaptıklarını belirtti.

Bu bağlamda Bigadiç'te bir ilkokulu seçtiklerini ifade eden Demir, 'Bugün burada Benim Geleceğim Projesi'ni gerçekleştiriyoruz. Okulumuz çok tatlı çok sempatik. Projemizin temel amacı çocuklara kalıcı bir şeyler bırakmak ve atölye çalışmaları, eğitimler ile onların gelişimlerine katkı sağlamak. Projenin devamı için herkesin desteğini bekliyoruz.' dedi.

Mecidiye Şehitler İlkokulu Ana Sınıfı Öğretmeni Ceylan Pınar Temizci de, ''Bu projede Haliç Üniversitesi öğrencileriyle beraber okulumuzda hem toplantı salonu hemde kütüphane yapılmakta. Gerçekten eline yüreğine sağlık bu konuda bize yardımcı oldular, destek oldular. Şimdiden kendilerine şükranlarımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından üniversite öğrencileri, okuldaki eksikleri giderdi, duvarları boyadı.

Kaynak: AA