Eskişehir'den Halep'e 4 TIR Un Daha Gönderildi

Eskişehir’de, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından toplanan 4 TIR dolusu un yardımı Halep için yola çıktı.

Eskişehir'den Halep'e 4 TIR Un Daha Gönderildi
Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi önünden yola çıkan TIR’ları, İl Müftü Yardımcısı Dilaver Şahin ve beraberindeki heyet uğurladı. Konvoy hareket etmeden önce konuşan İl Müftü Yardımcısı Dilaver Şahin, şimdiye kadar Eskişehir’den 6 TIR’ın Halep için yola çıktığını söyledi.

TIR’larda un yardımının yer aldığını belirten Şahin, "Ayın 9’unda 3 TIR gönderdik, 2 gün önce 3 TIR daha gönderdik. Bugün 4 daha gönderiyoruz. Toplamda 10 TIR Allah nasip ederse, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Eskişehirimizin büyük bir katılımı ve gayreti ile Halep’e ulaştırılacak. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımız ve bütün ekiplerine de çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz" dedi.

Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Yarımcısı İsmail Aksoy ise, "Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi olarak, yardım için her şeye hazırız. 10 değil, 100 TIR da olsa, insanlığın bitmediğini göstereceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Müftü Yarımcısı Dilaver Şahin tarafından dualar edildi ve TIR’lar Halep’e doğru hareket etti.
Kaynak: İHA