ATSO Başkanı Demirci, 'Birlik Ve Beraberliğimizi Asla Bozamayacaklar'

İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısını kınayan Ardahan (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, "Terör hiç kimseye hayır getirmeyecek bir insanlık suçudur." dedi.

ATSO Başkanı Demirci, 'Birlik Ve Beraberliğimizi Asla Bozamayacaklar'
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, terörü ve bundan medet umanları lanetlerken, terörün hiç kimseye hayır getirmeyecek bir insanlık suçu olduğunu söyledi.

Saldırının insanlık adına utanç verici bir eylem olduğunu ifade eden Demirci, "Terör, alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Maalesef milletimize ve bütün insanlığa büyük bir acı daha yaşatıldı. Hiçbir inanç, masum canlara kıymaya izin vermez. Hiçbir maddi, manevi, siyasi amaç, öldürmek üzerine tasarlanamaz. Bunu yapanlar tarih önünde lanetlenmektedir." diye konuştu.

“Birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaklar”

Vicdanların, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyeceğini belirten Demirci, "Ardahan iş dünyası adına, İstanbul’da kaybettiğimiz canlarımıza, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Terör, bizden canlar alabilir ama asla birlik ve beraberliğimizi, birlikte aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı değiştiremeyecektir. Herkes bilmelidir ki; Terörle beslenenler ve onları destekleyen iç ve dış mihraklar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacak, aksine bizi daha da sıkı birbirimize bağlayacaktır. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir." dedi.

Kaynak: İHA