Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'ya Ziyaret

Beykonak 80. Yıl İlkokulu Okul Başkanı Şerife Naz Tuncer, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret ederek, okul bahçesine ve mahalleye oyun parkı yapılmasını istedi.

Tuncer, beraberinde Okul Müdürü Atalay Çetin ve arkadaşlarıyla Belediye Başkanı Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tuncer, kendisinin yeni okul başkanı seçildiğini ve seçim sürecinde arkadaşlarına bazı hizmetler için vaatte bulunduğunu söyledi.

Bu hizmet sözlerinden bazılarını belediyenin desteğiyle gerçekleştirebileceklerini ifade eden Tuncer, 'Okul başkanı olarak ben okulumuz bahçesine oturma grupları, çöp konteyneri ve spor malzemeleri istiyorum. Okulumuzun konferans salonu yok. Ayrıca mahallemize oyun parkı yapılırsa iyi olur. Bu konularda sizlerden destek bekliyoruz.' dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, medeni cesaretinden dolayı Beykonak 80. Yıl İlkokulu Okul Başkanı Tuncer'i tebrik etti.

Belediye olarak eğitim kurumlarına ellerinden gelen desteği sağladıklarını anlatan Çetinkaya, talepleri not aldığını ve yapılması için gerekli çalışmaları başlatacağını ifade etti.

Kaynak: AA