'Yıldırım' Çözüm

Yıldırım Belediyesi, kaliteli hizmet politikası ile vatandaşların meselelerine kısa sürede çözüm üreterek örnek oluyor.

'Yıldırım' Çözüm
Türk Standartları Enstitüsü tarafından ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS EN OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini aynı anda alan Yıldırım Belediyesi, kalite odaklı çözümleriyle takdir topluyor. Belediye bünyesindeki başvuru masaları, çağrı merkezi, web formu, e-posta, çözüm merkezinin yanı sıra muhtarlıklar ve BİMER aracılığıyla gelen talepleri değerlendiriyor. Yıldırım Belediyesi ekim ayında toplam 11 bin 28 başvurunun 6 bin 43’üne (yüzde 55) olumlu cevap verirken, 3 bin 969 (yüzde 36) talebi de işleme alarak yüzde 91’lik başarı oranına sahip oldu.

Yıldırım Belediyesi olarak hizmet politikalarındaki önceliklerinin ‘insan odaklı’ olduğunu söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Katılımcı belediyecilik ve ortak akıl düşüncesiyle yaptığımız çalışmaların merkezinde vatandaşlarımızın fikir ve görüşleri yer alıyor. Asli belediye hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirmek için vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alarak titizlikle inceliyor, çözüme kavuşturuyoruz. Başta hizmet masalarımız ve çağrı merkezimiz olmak üzere sosyal medya üzerinden bize ulaşan her talebi titizlikle değerlendirerek çözüme kavuşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşların Yıldırım’ın sakini değil sahibi olduğunu her fırsatta dile getirdiklerini söyleyen Edebali, “Yıldırım’ın her alanda hak ettiği noktaya gelmesi çin vatandaşlarımızla el ele veriyor, birlikte çözümler üretiyoruz. TSE tarafından bize verilen ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi de hemşehrilerimizin bize karşı ne kadar güvendiklerinin en büyük belgesidir” diye konuştu.

Kaynak: İHA