MESKİ'nin 2017 Yılı Bütçesi 616 Milyon Lira

İçel Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılı bütçesi 616 milyon lira olarak kabul edildi.

MESKİ'nin 2017 Yılı Bütçesi 616 Milyon Lira
MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Kasım Ayı Olağan Genel Kurulu’nun ikinci birleşimi, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurul’da 8 gündem maddesi görüşüldü.

MESKİ Genel Müdürlüğü Tarifeler Taslağı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu, Su Kaynaklarının Kiralanması ve Denetimine İlişkin Yönetmelik Taslağı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu, Kadro Derece Değişiklik Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu, 2017 Mali Yılı Performans Programı ile İlgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu, 2017-2019 Dönemi Bütçe Tasarısı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu, 2017 Mali Yılı Ücret Tarifesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu Genel Kurul üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

İçel Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 616 milyon TL olarak onaylanan MESKİ’nin 2017 yılı tahmini bütçesi, Genel Kurulda da kabul edildi. Başkan Kocamaz, gündem maddelerinin tümünün oy birliği ile kabul edilmesinden dolayı Genel Kurul üyelerine teşekkür ederken, MESKİ Genel Müdürlüğü’nün yeni bütçesinin İçellilere hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunarak oturumu kapattı.
Kaynak: İHA