Başkan Doğan, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz'i Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Halil İbrahim Temiz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Doğan, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz'i Ziyaret Etti
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Halil İbrahim Temizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğan, “Son 15 yıldır ülkemizdeki, bütçemizdeki bu bereketi hepimiz görüyoruz. 8 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum bu bereketi belediyemiz de de gördüm. Bu süreç içerisinde belediyemizin tek kuruşunu ziya etmedim, kuruşunu da kimseye kaptırmadım. Kapmak isteyenler oldu ama izin vermedim. Biz İzmit Belediyesi olarak, vergilerin tahsili noktasında eskisinden daha iyiyiz. Özellikle emlak vergileri konusunda iyiyiz ama daha da iyi olabiliriz. Vergi veren ve tahsilat sağlayan şehir kategorilerinde her zaman ilk üç içeresinde olan bir şehirde yaşıyoruz. Dolayısıyla böyle bir şehirde vergi dairesi başkanı olarak görev yapmak çok kolay değil. Şehrimizdeki tüm kurumlarımızla iyi ilişkiler içerisinde olan bir belediyeyiz. Her zaman destek olma gayretimdeyiz, sizin içinde aynı gayreti göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Ziyaretinde İzmit Belediyesinin çok kısa bir süre içerisinde tamamen borçsuz bir belediye olacağının da müjdesini veren Başkan Doğan, “Yaklaşık 25 yıllık devlete olan vergi borcumuzun takasını yapmak üzereyiz. Ankara’da sonuçlanmak üzere olan bu dosyamızı ben gün gün takip ediyorum. İnşallah başarabilirsek hem SGK, hem de sizlere olan vergi borçlarımızı sıfırlamış olacağız. Böylelikle 20-25 yıllık öyküyü de bitirmiş olacağız. Her yönden borçsuz bir İzmit Belediyesi olarak Türkiye’de kayıtlara geçmek istiyoruz” diye konuştu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyareti için teşekkür eden Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Temiz de yaptığı konuşmada “Başkanımızın ziyaretinden hem şahsım hem de kurumum adına onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Belediye Başkanının bizi ziyaret etmesi ve bizi desteklemesi gerçekten bize güç kattı. Kamunun bir parçası olarak desteği ve iletişimi hiç azaltmadan kamu adına iyi şeylere imza atacağımıza inancım sonsuz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA