Forum Gaziantep'te Yıldızlar Geçidi

Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, Gazianteplileri eğlendiren etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Önümüzdeki dönem sevilen müzisyenler Cem Belevi, Sinan Akçıl ve Ece Seçkin’le müzik ziyafeti yaşatacak Forum Gaziantep, bu renkli imza günlerine herkesi bekliyor.

Forum Gaziantep'te Yıldızlar Geçidi
Gaziantep’te ilklerin adresi Forum Gaziantep, herkesi müzik şölenine davet ediyor. Kazandıran alışveriş deneyiminin yanı sıra her yaşa hitap eden etkinlikleriyle de bir çekim merkezi haline gelen Forum Gaziantep, önümüzdeki dönemde üç sanatçıyı ağırlamaya hazırlanıyor.

20 Kasım Pazar günü saat 18:00’de başlayacak imza günündeünlü şarkıcı ve sevilen oyuncu Cem Belevi sevenleriyle buluşup, mini konserinden sonra imza dağıtacak. 4 Aralık Pazar günü ise Sinan Akçıl, Gaziantepli hayranları ile bir araya gelecek. İmza günlerinin finalini ise 18 Aralık Pazar günü sahne performansı ve eğlenceyi doruğa çıkaran şarkıcı Ece Seçkin yapacak. Birbirinden sevilen şarkılarını Gazianteplilere özel olarak seslendirecek Ece Seçkin, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatacak.

Alışveriş ve eğlencenin merkezi Forum Gaziantep, müzik dolu ve eğlenceli bu ücretsizimza günlerine herkesi bekliyor.
Kaynak: İHA