Edirne Belediye Başkanı Gürkan Açıklaması

'Büyükşehir belediyelerinin bizleri ziyaret ederek, ulaşım sistemi hakkında bilgi almaları bizleri mutlu etmektedir'.

Samsun, Kocaeli, Sakarya ve Erzurum büyükşehir belediyelerindeki bazı kooperatif yetkilileri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan, yaptığı konuşmada, Edirne Toplu Taşıma Sisteminin (ETUS) taşımada çeşitli yenilikler getirdiğini söyledi.

Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için çalışmaların devam ettiğini aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

'ETUS, gittiğin mesafe kadar öde, kesintisiz 24 saat ulaşım sistemi ve whatsapp şikayet hattı gibi birçok projeyi hayata geçirerek, Türkiye’de ilkleri gerçekleştirdi. Toplu ulaşım, dünyanın her yerinde küçük ya da büyük sorunların yaşandığı bir hizmettir. Kitlesi insan olduğu için yüzde yüz memnuniyet hiçbir zaman olmaz. İnsan her zaman doğası gereği en iyisini, en güzelini, en mükemmelini istemiştir. İstemeye de devam edecektir. Edirne halkı için biz de kentimizde en iyi ulaşım sistemini kurmak için mücadele ettik. Zaman zaman yaşanan aksaklıklardan dolayı vatandaşlarımızın eleştirilerine de maruz kalmaktayız. Ama özellikle büyükşehir belediyelerinin bizleri ziyaret ederek, ulaşım sistemi hakkında bilgi almaları bizleri mutlu etmektedir. Demek ki doğru bir yoldayız. Edirne halkına daha iyi hizmet verebilmek adına daha da fazla çalışmaya hazırız.'

Ziyarette, ETUS Başkanı Hakan Giyik de yer aldı.
Kaynak: AA