Manisa'da, Huzurlu İnşaat'tan 2. Etap Anahtar Teslimi

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde faaliyet gösteren Huzurlu İnşaat tarafından Turgutlu yapılan 64 dairelik evlerin 2. etap anahtarları, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Anahtar teslim törenine, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü İskender Tunç, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Pazarlama Koordinatörü Ahmet Birpınar, Naci Koç, Muammer Akman, daire sahipleri, Huzurlu İnşaat Proje mühendisleri ve çok sayıda davetli katıldı .

Manisa'da, Huzurlu İnşaat'tan 2. Etap Anahtar Teslimi
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü İskender Tunç, Huzurlu İnşaat ailesine Turgutlu’ya kazandırdıkları tesisler için teşekkür etti . Ardından konuşan Naci Koç, ‘’Huzurlu İnşaat’ın Türkiye genelinde yaptığı projeleri büyük bir gurur ile takip ediyoruz. Yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri özenli çalışmayı takdire değer buluyorum. Başta Bayram Bıyıklı bey ve emeği geçen tüm çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum, daire alan herkese hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Ardından söz alan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Verdiği nasihatlarla bizlere hep doğru yolu gösteren muhterem büyüğümüz, rahmetli Enver Ören Ağabeyimizi de bir kez daha yâd ediyorum. Emeği geçen her arkadaşıma, ayrıca Turgutlu Belediyesine teşekkür ederim. Hayırlı insanlar hayırlara vesile olur. Arkadaşlarımızla beraber yaptığımız projeler ile vatandaşımızı kaliteli ev sahibi yapıyoruz, ayrıca her şantiyede kendimizle yarışıyoruz ve bize verilen zamandan evvel vatandaşlarımıza dairelerini teslim ediyoruz. Kaliteden asla taviz vermeden projelerimize devam ediyoruz. Aynı mahallede 64 dairelik 1. etabın anahtarlarını geçen yıl teslim ettik iskanını aldık, teslim ettiğimiz 1.etap inşaatımızı takip etmeye devam ediyoruz, çok şükür örnek bir site haline geldi. Bugüne kadar Türkiye genelinde 31 tesis, 1802 dairenin anahtar teslimini gerçekleştirdik. Ayrıca 1100 dairelik devam eden projelerimiz tüm hızıyla sürüyor. Amacımız devam eden projelerimizi bir an evvel tamamlayarak sahiplerine ulaştırmak. Huzurlu İnşaat’ın başarısının altında güler yüz ve tatlı dil var. Tenkit, sertlik ve kızma asla ve asla yok" dedi.

Türkiye’nin dört bir yanında biten projelerin yanında, Turgutlu’nun dışında, İstanbul, Kütahya ve Samsun projelerinin de devam ettiğini, bunları da en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı en modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Anahtarlarını teslim ettiğimiz bu tesisimizin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA