Körfez'de Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Körfez Kaymakamlığının ve Körfez Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Alparslan Türkeş Stadyumunda gerçekleştirildi.

Körfez'de Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. Yılı kutlamaları Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı.

Körfezli protokol üyelerini makamında tek tek ağırlayarak tebrikleri kabul eden Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cem Erduran, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan’la birlikte kutlamaların yapılacağı alan olan Alparslan Türkeş Stadyumuna geçtiler. İlginin en üst seviyede olduğu kutlamalara Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Eşi Şengül Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Garnizon Komutanı Cem Erduvan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve çok sayıda Körfezli vatandaş katıldı.

Körfez ilk, orta ve lise öğrencilerinin Cumhuriyet temalı şiir, kompozisyonlarını okudukları törende; Halk Eğitim Merkezinde görev yapan halk oyunları ekibi Anadolu yörelerinden sundukları halk oyunları beğeni ile izlendi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları resmi geçit töreni ve çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.
Kaynak: İHA