Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu, Bolu Dağı Tüneli içi dahil Abant kavşağı-Kaynaşlı kavşağı arasında yapılacak olan üstyapı ve onarım çalışmaları nedeniyle Abant kavşağı-Kaynaşlı kavşağı arasında İstanbul yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım 24 Ekim'e kadar Abant kavşağından D-100'e verilecek.

Niğde (Ulukışla-Pozantı) ayrımı yolunun 154-164. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle Ulukışla kavşağı-Beyağıl kavşağı trafiğe kapatılarak belirtilen kesimde Niğde istikametinden Beyağıl kavşağına ulaşım otoyolun Ulukışla kavşağından ayrılarak, Beyağıl-Niğde yönündeki trafik ise otoyolun Ereğli ayrımından ayrılarak bağlantı yolu üzerinden sağlanıyor.

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu kesimi Ekmekli üst geçit onarım çalışmaları nedeniyle otoyolun Şanlıurfa Doğu Bağlantı Yolu, Gaziantep yönü üç şerit 14 Ekim'e kadar trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA