Başbakan Davutoğlu Şehidin Babasını Aradı

Davutoğlu, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babası Mehmet Özdemir'i telefonla arayarak başsağlığı diledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babası Mehmet Özdemir'i telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti.

Baba Mehmet Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun saat 16.00 sularında kendisini telefonla arayarak başsağlığı dilediğini belirtti.

Kendisini arayan Davutoğlu'na teşekkür eden Özdemir, telefon görüşmesinin içeriğine ilişkin şu bilgileri verdi:

"Kendisi ayrıca bize her konuda yardım yapılacağını söyledi. Bazı konularda desteklerinin süreceğini anlattı. Özellikle Salman Mahallemizdeki evin yeniden yapılacağını belirtti. Ben de kendisine fazla yardım gelmesi durumunda başka ihtiyaç sahiplerine de o yardımdan verilmesini istedim. Bize yardımcı olacağını, gereken yerlere talimatı verdiğini söyledi. Ayrıca Başbakanımız gelinimiz Leyla Özdemir'le de yakından ilgileneceklerini ifade etti. Görüşmemiz çok uzun sürmedi. Hepsi bu kadar."

Öte yandan, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehidin Akkuş ilçesi Salman Mahallesi'ndeki evine giden yola, çamurlu olması nedeniyle çakıl döktü.

Akkuş Kaymakamlığı tarafından da aileye kömür yardımında bulunulduğu öğrenildi.
Kaynak: AA