Avusturya'daki Cinayet

Bavul içerisinde kadın cesedinin bulunduğu gölden bir de erkek cesedi çıkarıldı

VİYANA - Avusturya'nın Yukarı Avusturya eyaletinde bavul içerisinde kadın cesedinin bulunduğu gölden erkek cesedi de çıkarıldı.

Yukarı Avusturya Polis Şefi Gottfried Mitterlehner, düzenlediği basın toplantısında, Traunsee Gölü'nde kıyıya 5 kilometre uzaklıkta içerisi taşlarla doldurulmuş bavullara elleri bağlanmış bir erkek cesedinin daha çıkarıldığını açıkladı.

Cesedin, kadının kayıp olan başını arayan dalgıçlar tarafından bulunduğunu belirten Mitterlehner, kadına ait kayıp başın da beton blok içerisinde bulunduğunu bildirdi.

Mitterlehner, göl çevresinde terk edilmiş bir araç bulunmadığını ve cesedin nasıl taşındığı konusunda ipucuna rastlamadıklarını söyledi.

Kurbanların kimliklerinin henüz belirlenmediğini ve şimdiye kadar kayıp başvurusu yapılmadığını kaydeden Mitterlehner, dedektiflerin adamın, kadını öldürdükten sonra intihar etmiş veya birileri tarafından öldürülüp göle atılmış olabileceğini düşündüklerini aktardı.

Mitterlehner, kadının büyük olasılıkla Noel ile yılbaşı arasındaki bir tarihte öldürüldüğünü ifade etti.

Salzburg şehrinin 80 kilometre doğusunda yer alan Gmunden kasabası yakınlarındaki Traunsee Gölü'nde iki ayrı bavul içerisinde vücudu parçalanmış kadın cesedi bulunmuştu.

Kaynak: AA