Başkan Uysal Öğrencilere Başarı Diledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte törenler düzenlenirken, törene katılan Belediye Başkanı Necdet Uysal, öğrencilere başarı diledi. Başkan Uysal, Burhaniye’de ki tüm ilköğretim ve ortaöğretim denginde eğitim veren okullarda görev yapan öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını özel bir mektup ve çiçek vererek kutladı.

Başkan Uysal Öğrencilere Başarı Diledi
Okulların; hayata birey hazırlama konusunda ki önemini vurgulayan ve eğitim öğretim kalitesini giderek arttırılması taraftarı olduğunu belirten AK Partili Başkan Uysal “Eğitim alanındaki hedefimiz, büyük önder Atatürk’ün de vurguladığı gibi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, nesiller yetiştirmektir. Çağdaş ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve değerlendirebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden öğrenciler yetiştirmek ve verdiğimiz eğitim-öğretimin kalitesini artırmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle; değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, İlköğretim Haftasının ve 2015- 2016 Eğitim- Öğretim yılının hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Hayat boyunca okumanın ve öğrenmenin önemini vurgulayan Başkan Uysal okul koridorlarına ilk defa adım atan minik öğrencilerle sohbet ederken yeni yıl kutlamaları için hazırlıklarını sürdüren öğrencilerle de hatıra fotoğrafları çektirdi.
Kaynak: İHA