Tepebaşı'nda Spor Devrimi Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi sağlıklı ve başarılı bir gelecek için çocuklar ve gençlere sunduğu fırsatlarla fark oluşturmaya devam ediyor.

Tepebaşı'nda Spor Devrimi Devam Ediyor
Sanat ve spor alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayan Tepebaşı Belediyesi, beden ve zihinsel gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. Dünya standartlarında Türkiye’ye örnek olan spor alanlarına her geçen gün yenisini ekleyen Tepebaşı Belediyesi binlerce çocuk ve gence, spor yapma fırsatı sunuyor.

Başta Ertuğrulgazi mahallesi Ahmet Vefik caddesi üzerinde 6 bin 460 metrekarelik sentetik çim yüzeyli futbol sahası Behiç Erkin Spor Kompleksi ve Uluönder Mahallesi Çevre Yolu ve Cansen Sokak arasında kalan alanda üzerinde bin 976 metrekarelik sentetik çim yüzeyli futbol sahası 1965 Efsane Eskişehirspor Kompleksi olmak üzere farklı noktalarda toplamda 8 sentetik çim saha hizmet veriyor. 8 sentetik çim sahası içerisinde ise Aşağısöğütönü Mahallesi’nde 760 metrekarelik, Batıkent Mahallesi’nde 761 metrekarelik, Çamlıca Mahallesi Tombakzade Parkı içinde bin 50 metrekarelik, Çukurhisar Yeni Mahalle Fatih Caddesi 8 bin 214 metrekarelik, Esentepe Mahallesi’nde bin 763 metrekarelik, Muttalip Mahallesi Belediye Arkası Parkı 818 metrekarelik, Şarhöyük Mahallesi Şehit Astsubay Özcan Karabacak Parkı 991 metrekarelik, Uluönder Mahallesi Şehit Hava Pilot Üsteğmen Engin Kayadibi Parkı 994 metrekarelik sentetik çim saha yer alıyor.

Ayrıca yenileme çalışmaları devam eden Batıkent Mahallesi Bestekar Hacı Arif Bey Parkı’ndaki 450 metrekare büyüklüğündeki sentetik çim yüzeyli futbol sahasının da ilerleyen günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA