Hüseyin Gülerce: Gülen medyasını Allah'a havale ediyorum

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Gazze'de İsrail askerlerinin öldürdüğü ve buzdolabına ceseti konmuş o bebeğin görüntüsünü 'Cizre'de katledilen bebek' diye haber veren Gülen medyasına sert eleştirilerde bulunarak, "Allah'a havale ediyorum" dedi.

Hüseyin Gülerce: Gülen medyasını Allah'a havale ediyorum
Hüseyin Gülerce: Gülen medyasını Allah'a havale ediyorum
Sosyal medyada, 'Cizre'de ölen devlet izin vermediği için cesedi ailesi tarafından buz dolabına konduğu iddia edilen' küçük kız çocuğu fotoğrafının, İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu Refah'ta hayatını kaybeden iki yaşındaki Raghad Massoud'un Kuveyt Hastanesi morgundaki fotoğrafı olduğu ortaya çıkmıştı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, bu haberle ilgili yayın yapan Samanyolu Televizyonu'na sert sözler sarf etti.

'Eğer Samanyolu Televizyonu Gazze'de İsrail askerlerinin öldürdüğü ve buzdolabına ceseti konmuş o bebeğin görüntüsünü 'Cizre'de katledilen bebek' diye haber vermişse; benim Gülen medyası için söylediğim sözler hafif kalır' diye konuşan Gülerce şöyle devam etti:

'Bunların artık gözü dönmüş. Erdoğan ve AK Partisi'ye düşmanlık yapmıyorlar bu tavırlarıyla artık Türkiye'ye düşmanlık yapıyorlar. Türkiye'nin düşmanlarıyla kol kola giriyorlar. Allah bunun hesabını sorar. Siz artık fazla ileriye gittiniz, siz haddi aştınız. İsrail'in katlettiği bir bebeğin fotoğrafını 'Cizre'de Türk askerinin katlettiği bebek fotoğrafı' diye veriyorsanız size söylenecek söz kalmamıştır. Sizi Allah'a havale ediyoruz.'

Hüseyin Gülerce, Gülen medyasına yönelik eleştirilerine şu sözlerle devam etti:

'Ve siz böyle yaptığınız için bütün dostlarınızı kaybettiniz. Artık insanlar sizden nefret ediyorlar. Siz artık bir avuç kaldınız ve kendinizden başka konuşacağınız kimse kalmadı. Bu yaptıklarınızın gazetecilikle bir ilgisi yok. Siz kin ve nefretle Erdoğan düşmanlığıyla Türkiye düşmanlığı yapıyorsunuz. Siz Müslümanlığa yakışmayan işler yapıyorsunuz. Siz artık yoldan çıktınız, haddinizi de aştınız.' BEYAZ GAZETE